Vuurwerkhol

Het afhalen van Vuurwerk.

Het afhalen van het bestelde vuurwerk kan op de volgende dagen:

-        -  28 december 2023 ->   08.00 – 21:00 uur

-        - 29 december 2023 ->   08.00 – 21:00 uur

-        - 30 december 2023 ->   08:00 – 18:00 uur

LET OP: OP ZONDAG 31 DECEMBER IS ER GEEN LANDELIJKE VERKOOPDAG!! 

Vuurwerk mag niet opgestuurd worden. Het is daarom alleen toegestaan om vuurwerk op te halen. Ook hier zitten regels aan. De leeftijd voor het afhalen van vuurwerk is vastgesteld door de overheid,  op 16 jaar en ouder. Ben je jonger dan 16 jaar dan krijg je het bestelde vuurwerk niet mee ( hierop wordt gecontroleerd), tenzij je voldoet aan de gegevens die hieronder staan.

·        Controleer je bestelling altijd binnen in het pand waar je het vuurwerk komt halen. Hiervoor is een speciale balie ingericht. Een medewerk(st)er, zal indien gewenst u hierbij bij helpen. Mocht het zo zijn dat er een fout in zit dan zal de medewerk(st)er u hierbij helpen en het voor u oplossen.

·        Wanneer er buiten het pand gecontroleerd wordt en er wordt een fout geconstateerd dan kunnen hierop geen reclamaties plaats vinden. Het is immers niet te controleren waar de fout zicht heeft voorgedaan.

·        Neem ten allen tijde een geldig legitimatie bewijs mee. Dit kan zijn een geldig rij-, of identiteitsbewijs, of een paspoort. Deze dien je toch altijd al op zak te hebben dus dat moet eigenlijk geen probleem vormen.

·        Wanneer je jonger bent dan 16 jaar,  dien je altijd een iemand mee te nemen die 16 jaar of ouder is. Deze moet ook in het bezit zijn van een geldig rij- of identiteitsbewijs, of een paspoort zodat dit altijd gecontroleerd kan worden.

·        Wanneer je buiten het gebouw bent en je wordt gecontroleerd, zonder dat er iemand van 16 jaar of ouder bij is, dan riskeer je buiten een boete, ook dat het vuurwerk in beslag genomen wordt.

Overheidsinstellingen, zoals politie ( opvallend als ook in burger), handhaving en de diverse andere overheidsinstellingen kunnen controles uitoefenen. Hier hebben wij geen vat op en hiervoor kunnen wij dan ook niet verantwoordelijk voor gehouden worden. Een ieder draagt hierin  zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid.

Ook het afsteken van vuurwerk op het terrein na het afhalen is bij wet verboden. Ook hiervoor kun je buiten een boete, in beslag name van het gekochte vuurwerk voor riskeren.

Het gekochte vuurwerk mag alleen afgestoken worden vanaf 18:00uur op 31 december 2023 tot 02:00uur op 1 januari 2024

 

 Wij wensen een ieder een prettig uiteinde en een goede start van 2024

 

Team Vuurwerk Hol

Product toegevoegd aan de verlanglijst
Producten toegevoegd aan de vergelijking